Pressebilder

Last ned pressebilder i
full oppløsning her!

Pressemelding

 

 

18. Oktober 2019 kom debutalbumet til Bjørn Olav Hartvigsen, en ung og lovende låtskriver og artist, som for tiden studerer utøvende musikk ved Universitetet i Agder.

 

«Bjørn Olav Hartvigsen er en låtskriver og artist som skriver fengende og tidløse låter og de formidles av en energisk og scenevant artist» - Askil Holm

 

Til tross for sin unge alder (21 år) skriver Bjørn Olav om livet, fra gryende ungdomskjærlighet til ekteskapsløfter, erfaringer med å stifte familie og å bli pappa.

 

«Dette er en årelang drøm som har gått i oppfyllelse» sier Bjørn Olav Hartvigsen.
«Jeg ønsker å formidle det nære og sårbare, derfor har jeg valgt et akustisk format med kun vokal og flygel.» Stilmessig er sangene i ballade/pop landskapet, inspirert av artister som Elton John, Joni Mitchell og John Legend.

 

Albumet «I Know A Home» er spilt inn i Kongshavn studio med Bjørn Ole Rasch som produsent og Roald Råsberg som lydtekniker. Auver Gaaren, en tidligere student ved rytmisk linje på Universitet i Agder, spiller flygel og er med som medarrangør. «Det er fantastisk å få jobbe med så talentfulle mennesker» sier Bjørn Olav Hartvigsen. «Dette hadde jeg ikke fått til uten dem!»

Last ned pdf-format
av pressemeldingen her!

  • Facebook
  • Instagram
  • Svart Spotify Ikon
  • Svart iTunes Ikon
  • Svart Tidal Ikon