Thu, Oct 31 | Birkeland frikirke

Plateslippkonsert: Bjørn Olav Hartvigsen | Birkeland Frikirke

I anledning Bjørn Olav Hartvigsen sitt debutalbum "I Know A Home" inviteres det til plateslippkonsert i Birkeland Frikirke 30. Oktober klokken 20.00!
Registreringen er lukket

Tid og sted

Oct 31, 2019, 8:00 PM – 9:30 PM
Birkeland frikirke, Strøget 35-49, 4760 Birkeland, Norge

Om eventen

18. Oktober 2019 slipper Bjørn Olav Hartvigsen sitt debutalbum "I Know A Home". I den anledning inviteres det til plateslippkonsert i Birkeland Frikirke 30. Oktober!

Bjørn Olav skriver om livet, fra gryende ungdomskjærlighet til ekteskapsløfter, erfaringer med å stifte familie og å bli pappa. Sørlandsdebutanten ønsker på sitt første album å formidle det nære og sårbare, og har derfor valgt et akustisk format med kun vokal og flygel. Stilmessig er sangene i ballade/pop landskapet, inspirert av artister som Tom Odell, Sam Smith og Elton John.

Albumet «I Know A Home» er spilt inn i idylliske Kongshavn studio – et studio som ligger langs skjærgården utenfor Kristiansand. Platen er produsert av Bjørn Ole Rasch og mikset/mastret av Roald Råsberg. Pianist Auver Gaaren spiller flygel og har arrangert alle låtene i lag med Bjørn Olav.

"I Know A Home" kan høres på alle digitale streamingtjenester fra og med 18. Oktober. I tillegg gis albumet ut på CD. Platen kan kjøpes via artistens facebook- og nettside, og under releasekonserten på Birkeland.

«Bjørn Olav Hartvigsen er en låtskriver og artist som skriver fengende og tidløse låter og de formidles av en energisk og scenevant artist» - Askil Holm

Lytt til Bjørn Olav sin debutsingel "When I'm With You" her: open.spotify.com/track/1jZjnQ2jnMLPA3mj0OJ8Z0?si=oA1QtilSTKKmhVe1Ll4PUw

Besetning: Vokal - Bjørn Olav Hartvigsen Piano - Auver Gaaren

--------------------------------------------

Dører åpner kl. 19.00 Konsertstart kl 20.00 ID: Fri alder

CC. 150,- / Barn og student 50,-

Kjøp din billett her: https://tikkio.com/tickets/12120-plateslippkonsert-bjorn-olav-hartvigsen-birkeland-frikirke

VELKOMMEN!

Registreringen er lukket

Dele denne eventen

  • Facebook
  • Instagram
  • Svart Spotify Ikon
  • Svart iTunes Ikon
  • Svart Tidal Ikon